Hoʻolaha ke Aupuni ʻAmelika i nā hui kūpono no ka ʻauhau ʻauhau Photovoltaic System

Hiki i nā hui i hoʻokuʻu ʻia ka ʻauhau ke kūpono no ka uku pololei ʻana mai ka Photovoltaic Investment Tax Credit (ITC) ma lalo o kahi hoʻolaha o ka Reducing Inflation Act, i hoʻoholo ʻia ma ʻAmelika Hui Pū ʻIa.I ka wā ma mua, no ka hoʻolilo ʻana i nā papahana PV waiwai ʻole i ka waiwai, ʻo ka hapa nui o nā mea hoʻohana i hoʻokomo i nā ʻōnaehana PV pono e hana pū me nā mea hoʻomohala PV a i ʻole nā ​​panakō e hiki ke hoʻohana i nā mea hoʻoikaika ʻauhau.E hoʻopaʻa inoa kēia mau mea hoʻohana i kahi ʻaelike kūʻai mana (PPA), kahi e uku ai lākou i ka panakō a mea hoʻomohala paha i ka huina paʻa, maʻamau no ka manawa o 25 mau makahiki.

I kēia lā, hiki i nā hui hoʻokuʻu ʻauhau e like me nā kula aupuni, nā kūlanakauhale, a me nā mea waiwai ʻole ke loaʻa i kahi hōʻaiʻē ʻauhau kālā o 30% o ke kumukūʻai o kahi papahana PV ma o nā uku pololei, e like me ka loaʻa ʻana o nā ʻauhau ʻauhau i ka hōʻaiʻē i ka wā e waiho ai i kā lākou ʻauhau.A ʻo nā uku pololei e wehe i ke ala no nā mea hoʻohana e loaʻa i nā papahana PV ma mua o ke kūʻai ʻana i ka uila ma o ka ʻaelike kūʻai mana (PPA).

ʻOiai ke kali nei ka ʻoihana PV i ke alakaʻi alakaʻi ʻana mai ka US Treasury Department e pili ana i ka logistic uku pololei a me nā mea ʻē aʻe o ka Reducing Inflation Act, ua hoʻonohonoho ke kānāwai i nā kumu kūpono.ʻO kēia nā hui i kūpono no ka uku pololei ʻana i ka PV Investment Tax Credit (ITC).

(1) Nā hui hoʻokuʻu ʻauhau

(2) Nā aupuni mokuʻāina, kūloko, a me nā ʻohana

(3) Nā Hui Uila Kūʻai Kūʻai

(4) Mana o ke awawa o Tennessee

ʻO ka Tennessee Valley Authority, he mea hoʻohana uila ʻo ʻAmelika Hui Pū ʻIa, ua kūpono i kēia manawa no nā uku pololei ma o ka Photovoltaic Investment Tax Credit (ITC)

Pehea e hoʻololi ai nā uku pololei i ka loaʻa kālā ʻole o ka papahana PV?

No ka hoʻohana pono ʻana i nā uku pololei mai ka Investment Tax Credit (ITC) no nā ʻōnaehana PV, hiki i nā hui hoʻokuʻu ʻia ke loaʻa nā hōʻaiʻē mai nā mea hoʻomohala PV a i ʻole nā ​​panakō, a i ka manawa e loaʻa ai ke kālā mai ke aupuni, e hoʻihoʻi i ka hui e hāʻawi ana i ka hōʻaiʻē, Kalra wahi a.A laila e uku i ke koena ma ka uku.

"ʻAʻole maopopo iaʻu ke kumu o ka makemake ʻole o nā ʻoihana e makemake nei e hōʻoia i nā ʻaelike kūʻai mana a lawe i ka hōʻaiʻē i nā hui hoʻokuʻu ʻia ʻauhau e makemake ʻole e hāʻawi i nā hōʻaiʻē kūkulu a hāʻawi i nā hōʻaiʻē manawa no kēlā," wahi āna.

Ua ʻōlelo ʻo Benjamin Huffman, he hoa hana ma Sheppard Mullin, ua kūkulu mua nā mea hoʻopukapuka kālā i nā hale uku like no nā haʻawina kālā no nā ʻōnaehana PV.

"ʻO ia ke ʻaiʻē ma muli o ke kālā kālā aupuni e hiki mai ana, hiki ke hoʻonohonoho maʻalahi ʻia no kēia papahana," wahi a Huffman.

ʻO ka hiki i nā mea waiwai ʻole ke loaʻa i nā papahana PV hiki ke hana i ka mālama ʻana i ka ikehu a me ka hoʻomau i kahi koho.

Ua ʻōlelo ʻo Andie Wyatt, ka luna o ke kulekele a me ka ʻōlelo aʻoaʻo kānāwai ma GRID Alternatives: "ʻO ka hāʻawi ʻana i kēia mau hui i ke komo pololei a me ka loaʻa ʻana o kēia mau ʻōnaehana PV he hana nui i mua no ka mana ikaika o ʻAmelika."

未标题-1


Ka manawa hoʻouna: Sep-16-2022