Ride The Wind and Waves丨 Ua mālama ʻia ka hanana makahiki o ka hui Solar First 2024!

Ma Ianuali 19th, me ke kumumanaʻo "E holo ana i ka makani a me nā nalu", ua mālama ʻo Solar First Group i ka hanana makahiki 2024 ma Howard Johnson Hotel Xiamen.Ua ʻākoakoa nā alakaʻi ʻoihana, nā ʻoihana koʻikoʻi a me nā limahana a pau o ka Solar First Group e nānā i nā hoʻokō maikaʻi loa o Solar First Group i ka makahiki i hala a hōʻike i ko lākou hilinaʻi paʻa e haʻalele i 2024.

Lā mua1

Ua mālama ʻia ka ʻaha makahiki 2024 a Solar First Group

 

Haiolelo alakai

未标题-3

Lunahoomalu o Solar First Group- Mr.-Ye

E like me ka ʻōlelo a ka poʻe hoʻokumu o Solar First i kā lākou kamaʻilio ʻana, i mua o ka 2023 paʻakikī, lawe nā limahana a pau o Solar First i ke alakaʻi o nā "waiwai kumu waiwai", ka hana mau a me ka hoʻomohala ʻana, i mea e loaʻa ai nā hopena maopopo.ʻO ka hope, mahalo lākou i nā limahana a pau no ko lākou kūpaʻa, naʻauao a me ka hoʻolaʻa.A manaʻoʻiʻo hiki iā Solar First ke hoʻoulu hohonu i ka mākeke, loaʻa ka hilinaʻi a neʻe i mua i nā pahuhopu hou i ka Makahiki Hou.

未标题-4

Luna Hoʻokele o Solar First Group - Judy

 

Hōʻike

Lā mua5 Lā mua6 Lā mua7 Lā mua8

 

Laki Laki

Lā mua9 Lā mua10 Lā mua11 Lā mua12 Lā mua13

ʻO ka waena o nā hōʻike, nā pāʻani a me nā kiʻi laki i hoʻonui i ka launa pū ʻana a me ka leʻaleʻa a hiki i ka hanana i ka piko.

Lawe ka poʻe i kahi enveloppi ʻulaʻula, a lanakila paha i ka makana, a hauʻoli i ko lākou mau manawa.

Ua nani ka hana a pau, a ua hoʻopau maikaʻi ʻia me ka leo pumehana o ke mele.

Mahalo iā ʻoe i kā mākou limahana a pau.ʻO ʻoe ka haʻaheo o Solar First.Ma ka manawa like, makemake pū ʻo Solar First e hoʻomaikaʻi i nā hoa ʻoihana āpau no kā lākou kākoʻo ikaika a me ka pilina hohonu.I nā makahiki i hala iho nei, ua ʻike mākou i ka ulu a me ka holomua o kekahi i kekahi, a hui pū i nā manawa a me nā pilikia o ka mākeke.

E nānā i hope i ka makahiki 2023, kahi i hana nui ai.Welina mai 2024, kahi e hele ai ka moeʻuhane.

I ka Makahiki Hou, E kū i ka ho'āʻo a lanakila i ka wā e hiki mai ana.E kūkulu pū kākou me ka Solar First Group ma luna o ka hana i hala a hana i ka holomua hou.

Lā mua 15


Ka manawa hoʻouna: Jan-19-2024