ʻO Bank of China, ka hōʻaiʻē ʻōmaʻomaʻo mua e hoʻolauna i ka lā

1221

Ua hāʻawi ka Bank of China i ka hōʻai'ē mua o "Chugin Green Loan" no ka hoʻokomoʻana i kaʻoihana ikehu hou a me nā lako hoʻopakele ikehu.He huahana kahi e loli ai ka uku panee e like me ke kūlana hoʻokō ma o ka hoʻonohonoho ʻana o nā hui i nā pahuhopu e like me SDGs (Sustainable Development Goals).Ua hōʻaiʻē ʻia he 70 miliona yen iā Daikoku Techno Plant (Hiroshima City), nāna i hoʻolālā a kūkulu i nā lako uila, ma ka lā 12.

 

E hoʻohana ʻo Daiho Techno Plant i nā kālā hōʻaiʻē e hoʻolauna i nā lako hana mana o ka lā.ʻO ka manawa hōʻaiʻē he 10 mau makahiki, a ua hoʻonohonoho ʻia ka pahuhopu e hana ma kahi o 240,000 kilowatt hola i kēlā me kēia makahiki a hiki i 2030.

 

Ua hoʻokumu ka Bank of China i kahi kulekele hoʻopukapuka a me ka hōʻaiʻē ma ka noʻonoʻo ʻana i nā SDGs i ka makahiki 2009. Ma ke ʻano he hōʻaiʻē e neʻe ana ka uku paneʻe ma muli o ka hoʻokō ʻana i nā pahuhopu ʻoihana, ua hoʻomaka mākou e lawelawe i nā hōʻaiʻē ʻōmaʻomaʻo e kaupalena ana i ka hoʻohana ʻana i ke kālā i nā papahana ʻōmaʻomaʻo a me ka "Chugin Sustainability. Link Loans” no nā kālā ʻoihana maʻamau.Loaʻa iā Sustainability Link Loans kahi moʻolelo o 17 mau hōʻaiʻē i kēia manawa.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-22-2022